دانستنی ها

انواع استایل زنانه چیست؟ با تفاوت‌های آن آشنا شوید!

انواع استایل زنانه

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به شیک‌پوشی و زیبایی ظاهری خود اهمیت می‌دهید لازم است تا شناخت کافی از انواع استایل زنانه داشته باشید. چراکه شناخت بهتر این استایل‌ها به شما کمک می‌کند علاوه‌بر ساختن استایل شخصی خود، توانایی ست کردن آیتم‌های مختلف را مانند یک طراح لباس به دست آورید.

ما در این مقاله سعی کردیم ضمن تعریف استایل درباره انواع استایل زنانه نیز توضیحاتی ارائه دهیم. بنابراین اگر به‌دنبال یک مطلب جامع و کامل درباره انواع استایل زنانه هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را تا انتها بخوانید.

 

استایل به چه معناست؟

استایل از نظر لغوی به معنای سبک، روش و شیوه است که در دنیای مد و فشن جایگاه ویژه‌ای دارد. البته استایل فقط متعلق به این حوزه نبوده و در موارد دیگری همچون زندگی، دکوراسیون، موسیقی و… نیز استفاده می‌شود. به بیان دیگر منظور از استایل در دنیای مد، سبک مشخصی از لباس پوشیدن، آرایش کردن و رفتار است که قوانین، ویژگی‌ها و پارامترهای مخصوص به خود را دارد.

معمولاً استایل هر شخص نشان‌دهنده باورها، اعتقادات، شخصیت، طرز فکر و احساسات آن است. به همین دلیل انتخاب استایلی مناسب با شخصیت خود از بین انواع استایل زنانه، اهمیت زیادی دارد.

 

درباره انواع استایل زنانه چه می‌دانید؟

صنعت مد و فشن همواره در حال تغییر و تکامل است و در طی سالیان اخیر با توجه به شرایط مختلف انواع استایل‌ زنانه وارد آن شده است. احتمالاً هنگام خرید مانتو زنانه یا خرید شلوار اسم استایل‌هایی مانند کلاسیک، اسپرت، کژوال و مینیمال به گوش شما خورده باشد چراکه تقریباً جزو رایج‌ترین و شناخته‌شده‌ترین استایل‌های زنانه هستند. اما دنیای مد محدود به این استایل‌ها نبوده و تنوع بسیار زیادی دارد.

در ادامه شما را با انواع استایل زنانه آشنا خواهیم کرد.

 

استایل رسمی یا کاری (Formal Style)

 

استایل با کت و شلوار زنانه

 

استایل رسمی یا کاری یکی از انواع استایل زنانه است که در عین شیک بودن ساده می‌باشد. این استایل بیشتر مناسب مجالس، قرارهای رسمی و کاری بوده و معمولاً باعث دوچندان شدن ابهت و جذابیت شما می‌شود.

لباس‌هایی که در استایل رسمی استفاده می‌شوند اغلب شامل رنگ‌هایی مانند مشکی، سرمه‌ای و آبی هستند. انواع کت‌شلوار یا مانتوشلوار اداری زنانه نمونه‌ای از استایل رسمی یا کاری محسوب می‌شوند.

 

استایل کژوال (Casual Style)

 

استایل کژوال

 

در میان انواع استایل زنانه، کژوال یکی از معروف‌ترین استایل‌ها محسوب می‌شود. سبکی، راحتی و سادگی جزو ویژگی‌های اصلی این استایل بوده و لباس‌های رسمی و پرزرق‌وبرق در آن دیده نمی‌شود. این ویژگی‌ها سبب شده است که استایل کژوال به‌عنوان یک استایل روزانه شیک، محبوب و پرطرفدار شناخته شود.

می‌توانیم بگوییم که در استایل سبک کژوال راحتی و آزادی شما در لباس مهم‌ترین اصل است. البته این معنی شلختگی و بدتیپ بودن نیست، بلکه باید اصول و تکنیک‌های مد را نیز در نظر خود داشته باشید.

انواع شلوار جین و پارچه‌ای، تیشرت، هودی، ژاکت، دامن، لباس‌های سرهمی و کتانی از جمله لباس‌هایی هستند که می‌توانید با ترکیب درست آن‌ها یک استایل کژوال زیبا و بدون نقص برای خود بسازید.

در استایل کژوال بهتر است تناسب و هماهنگی میان رنگ‌ها و اصول ست کردن لباس‌ها را رعایت کنید.

 

استایل خیابانی (Street Style)

 

استایل خیابانی

 

استایل خیابانی نوعی از استایل است که از دهه 20 میلادی و از انگیس وارد دنیای مد و فشن شد. این استایل که در سال‌های اخیر جایگاه ویژه‌ای در بین جوانان پیدا کرده در واقع به پوشش عموم مردم در خیابان‌ها اشاره دارد و بر پایه فردگرایی بنا شده است. استایل خیابانی از ترند و مد تبعیت نمی‌کند و به هیچ رنگ، جنس و مدلی نیز محدود نیست.

 

استایل هنری (Art style)

 

استایل هنری

 

از میان انواع استایل بانوان استایل هنری جزو مواردی است که نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب کرده و البته طرفداران خاص خودش را نیز دارد. استایل هنری سرشار از خلاقیت، ابتکار و سرزندگی است و گاهی اوقات خود یک اثر هنری محسوب می‌شود.

رنگ‌های شاد و زنده، نقش‌ونگارهای هنری، اکسسوری‌های خاص و دست‌ساز و چاپ‌های دستی از ویژگی‌های برجسته این نوع استایل است که معمولاً در میان دختران جوان علاقه‌مند به هنر دیده می‌شود.

 

استایل کالج (College Style)

 

استایل کالج

 

استایل کالج همان‌طور که از نامش نیز پیدا است در ابتدا مخصوص دانش‌آموزان ثروتمند غربی بود اما با گذشت زمان توسط اقشار دیگر جامعه نیز مورد استفاده قرار گرفت. لباس‌های یقه‌دار با پارچه‌های شطرنجی یا چهارخانه و از برندهای معروف، اکسسوری‌های کلاسیک، کفش‌های ساده و شلوارهای فاق‌بلند از مشخصه‌های اصلی این استایل محسوب می‌شود.

 

استایل ورزشی (Sport Style)

 

استایل ورزشی

 

استایل ورزشی جزو آن دسته از استایل‌های زنانه است که برای موقعیت‌هایی مانند کوهنوردی یا دویدن استفاده می‌شود. این استایل بسیار راحت بوده و کتانی، ست گرم‌کن، هودی و لگ‌های ورزشی از آیتم‌های اصلی آن به‌حساب می‌آیند.

 

استایل الگانت (Elegant Style)

 

استایل الگانت

 

در میان انواع استایل زنانه که در دنیای مد و فشن وجود دارند، استایل الگالت جزو باکلاس‌ترین و لوکس‌ترین استایل‌ها محسوب می‌شود. هرگاه تمام آیتم‌های پوشش شما از لباس گرفته تا اکسسوری و کیف و کفش همگی مجلل، شیک، گران‌قیمت و پرزرق‌وبرق انتخاب شوند، آن استایل از نوع الگانت است. این استایل به‌گونه‌ای است که معمولاً نظر همه افراد را به خود جلب کرده و زیبایی فوق‌العاده‌ای دارد.

در این استایل پارچه‌های شاین‌دار و رنگ‌هایی از طیف طلایی، رزگلد و نقره‌ای جایگاه ویژه‌ای داشته و زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته این به این معنی نیست که تمام آیتم‌های استایل خود را از نوع شاین‌دار یا طرح‌های شلوغ انتخاب کنید. کیف و کفش‌های چرم ساده، جواهرات نگین‌دار، کت‌های جلوباز، شلوار پارچه‌ای‌های مشکی یا کرم و لباس‌های سرهمی ابریشمی از جمله آیتم‌های پیشنهادی ما برای استایل الگانت هستند.

علاوه‌بر لباس؛ مدل مو، آرایش و ناخن در استایل بانوان باید در آراسته‌ترین حالت خود باشد. جواهرات و اکسسوری‌ها نیز عضو جدانشدنی الگانت هستند که باید در هماهنگی کامل با لباس انتخاب شوند.

 

استایل تام بوی (Tom boy Style)

 

استایل تام بوی

 

اگر شما هم جزو زنان و دخترانی هستید که دوست دارید فارغ از کلیشه‌های جنسیتی مانند استایل‌های سبک مردانه لباس بپوشید استایل تام بوی یا پسرانه مناسب شماست. در این نوع استایل که در حدود سال 1900 معرفی شد، خبری از لباس‌های گل‌گلی، اکسسوری‌های ظریف و دخترانه، دامن و کفش‌های پاشنه بلند نیست. پیراهن‌های اورسایز مردانه، کت‌شلوار، انواع شلوارهای جین، تیشرت لانگ، کتانی، هودی و دورس، شلوار شش جیب و ژاکت‌های دکمه‌دار نمونه‌ای از لباس‌هایی هستند که می‌توانید در استایل تام بوی یا پسرانه بپوشید.

 

استایل اگزوتیک (Exotic Style)

 

استایل اگزوتیک

 

در بین انواع استایل زنانه که در دنیای مد و فشن وجود دارد، عجیب‌غریب‌ترین آن متعلق به استایل اگزوتیک یا عجیب‌غریب است. به‌طور کلی در این سبک از استایل هدف، ارائه پوششی عجیب‌غریب و در عین حال جذاب است.

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید این استایل از فرهنگ‌ شرق و کشورهایی مانند هند الهام گرفته شده است. در استایل اگزوتیک یا عجیب‌غریب آیتم‌ها مانند لباس، کفش، اکسسوری و حتی مدل مو به شکل اغراق‌آمیزی چه در طرح و چه در رنگ استفاده می‌شوند.

 

استایل پرجنب‌وجوش (Vibrant Style)

 

استایل پر جنب‌وجوش

 

پوشیدن لباس‌هایی با رنگ‌های شاد و پرانرژی مانند رنگ‌های نئونی و پاستلی، طرح‌ها و گلدوزی‌های جسورانه، بزرگ و نامتقارن جزو مشخصه‌های استایل پرجنب‌وجوش است. شعار اصلی این استایل «هی دنیا مرا نگاه کن» است. به همین دلیل با داشتن رنگ‌ها و طرح‌های خود توجهات زیادی را به خود جلب می‌کند. رنگ‌های پاستلی، قرمز، زرد، نارنجی، بنفش و صورتی در این استایل زیاد دیده می‌شوند. کت‌شلوارهای رنگی، پیراهن‌های تابستانه و بهاره گلدار با رنگ شاد و تیشرت‌های طرح‌دار نمونه‌ای از استایل ویبرانت یا پرجنب‌وجوش هستند.

 

استایل کلاسیک (Classic Style)

 

استایل کلاسیک

 

اگر بگوییم در بین تمام انواع استایل زنانه استایل کلاسیک ساده‌ترین و در عین حال شیک‌ترین و جذاب‌ترین استایل است بی‌راه نگفته‌ایم. هر کس که به خوش‌تیپی و خوش‌پوشی خود اهمیت می‌دهد باید حداقل یک دست لباس به سبک استایل کلاسیک را در کمد خود داشته باشد.

در این استایل لباس‌های پرزرق‌وبرق، طرح‌های شلوغ و رنگ‌های جیغ جایگاهی ندارند و تمام آیتم‌ها ساده  و شیک هستند. رنگ‌های مشکی، کرم، شتری، لاته‌ای، سفید، طوسی، خاکستری و سورمه‌ای از جمله رنگ‌هایی هستند که در استایل کلاسیک به‌شدت کاربرد دارند.

افرادی که استایل کلاسیک را برای خود انتخاب می‌کنند معمولاً بسیار جذاب، با اعتمادبه‌نفس و البته محافظه‌کار به نظر می‌آیند.

در این استایل اکسسوری‌ها و مواردی مانند کیف و کفش در عین سادگی و شیک بودن باید بسیار ساده باشند. پیراهن سفید، شلوار جین مشکی، آبی یا سفید، کتانی سفید، پالتو یا بارانی بلند کرمی و کفش پاشنه‌بلند ساده و مشکی جزو مواردی هستند که می‌توانید در استایل کلاسیک به‌کار ببرید.

مهم‌ترین ویژگی لباس‌های سبک کلاسیک این است که با گذشت زمان از مد نمی‌افتند و شما می‌توانید تا سال‌های زیادی از آن‌ها استفاده کرده و همچنان جذاب و شیک به نظر برسید. البته به شرطی که لباس کلاسیک شما از نوع باکیفیت باشد.

 

استایل وینتیج (Vintage Style)

 

استایل وینتج

 

یکی دیگر از معروف‌ترین و محبوب‌ترین انواع استایل زنانه استایل وینتیج است. در استایل وینتیج لباس‌هایی به‌کار می‌شود که بین 20 تا 100 سال پیش استفاده می‌شدند. بنابراین اگر به لباس پوشیدن به سبک قدیمی علاقه‌مند هستید؛ این استایل گزینه مناسبی برای شماست.

در استایل وینتیج خلاقیت نقش مهمی دارد. برای مثال شما می‌توانید لباس یا اکسسوری دهه‌های مختلف را با یکدیگر ست کنید. همچنین می‌توانید یک آیتم قدیمی را با یک آیتم جدید و مدرن ست کنید و استایل وینتیج شخصی خود را بسازید.

یکی از ویژگی‌های استایل وینتیج این است که برخلاف استایل کلاسیک ثابت نیست و در دهه‌های مختلف با ورود لباس‌های جدید تغییر می‌کند. یکی دیگر از ویژگی‌های وینتیج این است که لباس‌هایی که متعلق به بیش از 100 سال قبل هستند را شامل نمی‌شود.

 

استایل رترو یا بازسازی (Retro Style)

 

استایل رترو

 

استایل رترو یا بازسازی نیز مانند استایل وینتیج مخصوص افرادی است که دوست دارند به سبک قدیم لباس بپوشند. در سبک رترو لباس‌ها با الهام از گذشته ولی به سبکی مدرن بازسازی یا بازطراحی می‌شوند و این دقیقاً وجه تمایز بین استایل‌های رترو و وینتیج است.

پلیورهای یقه اسکی، لباس‌هایی با رنگ‌های شاد مانند قرمز، نارنجی و زرد، شلوار جین آبی روشن، کفش‌های آل استار، لباس‌های چهارخانه جزو لباس‌هایی هستند که در استایل رترو استفاده می‌شوند.

 

استایل مدرن (Modern Style)

 

استایل مدرن

 

استایل مدرن را نیز می‌توان استایل‌های ساده و خلاق در نظر گرفت. در این استایل از انواع دامن، شلوار، پیراهن، کیف و کفش در شکل ساده و شیک با رنگ‌های محدود و نزدیک به هم استفاده می‌شود

 

استایل ترندی (Trendy Style)

 

استایل ترندی

 

در میان انواع استایل زنانه، استایل ترندی بسیار شناخته شده و رایج است. در واقع اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که به مد و ترند اهمیت می‌دهید یا مدگرا هستید این استایل برای شماست.

افرادی که به استایل ترندی علاقه دارند در هر فصل یا هر سال متناسب با جدیدترین تحولات مد لباس می‌پوشند و همیشه در جریان آخرین اخبار مد و فشن و تغییرات آن هستند.

 

استایل مینیمال (Minimal Style)

 

استایل مینیمال

 

استایل مینیمال توسط برند شانل در دهه 60 و 70 میلادی وارد دنیای مد و فشن شد و امروزه در سراسر دنیا جزو محبوب‌ترین استایل‌ها در بین انواع استایل زنانه شناخته می‌شود.

به‌طور کلی مینیمال نوعی سبک است که در آن از حداقل اشیاء و اقلام استفاده می‌شود، مانند دکوراسیون یا لباس پوشیدن. در استایل مینیمال نیز معمولاً حداقل لباس و اکسسوری در ساده‌ترین و زیباترین حالت به‌کار گرفته می‌شوند.

یکی دیگر از ویژگی‌های استایل مینیمال این است که لباس‌ها در آن از رنگ‌های سفید، مشکی، طوسی، خاکستری و رنگ‌های نود مانند کرم انتخاب می‌شوند.

اکسسوری‌هایی مانند دست‌بند، گردن‌بند، ساعت، عینک و کمربند نیز باید ظریف و ساده باشند تا جلوه زیباتری به استایل شما بدهند.

 

استایل ماکسیمال (Maximal Style)

 

استایل ماکسیمال

 

در میان انواع استایل بانوان استایل ماکسیمال نیز وجود دارد. این استایل از نظر ویژگی‌ها کاملاً برعکس مینیمال است. یعنی از حداکثر آیتم‌ها با رنگ‌های مختلف و جیغ استفاده می‌شود.

ماکسیمال استایلی پر زرق‌وبرق بوده که در آن لباس‌هایی چندلایه با طرح‌های مختلف و رنگ‌های شاد و گرم به چشم می‌خورد. اکسسوری‌های زیاد، فانتزی و جذاب از دیگر مشخصات این نوع استایل زنانه است.

 

استایل ویمسیکال (Whimsical Style)

 

استایل ویمسیکال

 

استایل ویمسیکال جزو آن دسته از استایل‌هایی است که معمولاً برندهای مشهور و گران‌قیمت به سراغ آن می‌روند. استفاده از لباس‌های رنگی، طرح‌دار و راحت از مشخصه‌های اصلی این استایل است. اکسسوری‌ها نیز جزء جدایی‌ناپذیر استایل ویمسیکال بوده و غالباً در تم‌های رنگی روشن و شاد به‌کار برده می‌شوند.

 

استایل مد شیک (Chic Faison Style)

 

استایل مد شیک

 

استایل مد شیک جزو آن دسته از انواع استایل زنانه است که شما را مطابق با مد روز و شیک‌پوش نشان می‌دهد. در این نوع استایل ترکیبی از سادگی، ظرافت و وقار به چشم می‌خورد که باعث محبوبیت آن در میان زنان شده است. در استایل مد شیک نیز همانند استایل مینیمال معمولاً از رنگ‌های خنثی، نود، سفید و مشکی استفاده می‌شود. کت‌شلوار مشکی، پیراهن سفید و جواهرات ساده و ظریف را می‌توانید در این استایل به‌کار ببرید.

 

استایل کاوگرل (Cowgirl Style)

 

استایل کاوگرل

 

استایل کاوگرل یا دختر گاوچران یکی از انواع استایل زنانه است که به‌عنوان استایل غربی یا وسترن نیز شناخته می‌شود. هرچند که این نوع استایل در ابتدا مخصوص زنان و دختران اسب‌سوار یا گاوچران بود اما با گذشت زمان کم‌کم وارد استایل عموم زنان شد. کت جین، کت چرم کلاسیک، چکمه و کمربند چرم، شلوار جین، کلاه کابوی و ژاکت اصلی‌ترین فاکتورهای استایل کاوگرل است.

 

استایل بوهمین (Bohemian Style)

 

استایل بوهمین

 

استایل بوهمین یا بوهو ترکیبی از مؤلفه‌های سنتی و قومی است که در قرن 19 میلادی بسیار محبوب و فراگیر شد. بوهمین نیز کلمه‌ای فرانسوی و به معنای فرد کولی است که آزادانه و بدون هیچ قید و شرطی زندگی می‌کند. در نتیجه نیز آیتم‌های این استایل الهام گرفته از طبیعت بوده و راحت و آزاد هستند.

لباس‌های سبک بوهمین اغلب دارای طرح‌های هندسی، گل‌گلی و سنتی بوده و رنگ‌های نزدیک به طبیعت نیز مانند سفید، سبز، زرد، خردلی، قرمز، نارنجی و خاکی در آن‌ها رنگ‌های غالب و پرکاربرد هستند.

گردن‌بندهای چوبی و چند ردیفه، کیف‌های حصیری یا کاموایی و کلاه‌های گرد نیز اکسسوری‌های مناسب استایل بوهمین به‌شمار می‌روند.

 

استایل هیپ هاپ (Hip Hop Style)

 

استایل هیپ هاپ

 

استایل هیپ هاپ نیز برگرفته از لباس‌هایی است که خوانندگان موسیقی هیپ هاپ و طرفداران آن‌ها بر تن می‌کردند. این استایل همانند سبک موسیقی هیپ هاپ آزاد و رها است. از ویژگی‌های این استایل می‌توان به پوشیدن لباس‌های گشاد و اورسایز، شلوار جین، کلاه، تیشرت بسکتبال و اکسسوری‌های بزرگ و فلزی اشاره کرد.

 

استایل گرانچ (Grunge Style)

 

استایل گرانچ

 

گرانچ نام یکی از سبک‌های موسیقی است که در دهه 90 میلادی در شمال غربی آمریکا به‌شدت معروف شد. موسیقی گرانچ در مخالفت با سرمایه‌داری و اثرات آن روی قشر ضعیف جامعه مانند کارگران بود. طرفداران این سبک موسیقی نیز کم‌کم سبکی از استایل را ایجاد کردند که پایه و اساس آن دوری از تجمل، مدگرایی، خودنمایی و استفاده از لباس‌های ارزان‌قیمت بود.

 

استایل پانک (Punk Style)

 

استایل پانک

 

استایل پانک نیز برگرفته از یک گروه موسیقی به همین نام است که مخالف مصرف‌گریایی و سرمایه‌داری است. استفاده از کت‌های چرم مشکی، شلواری جین پاره، آرایش‌های غلیظ، لاک مشکی رنگ ‌موی‌های جیغ جزو مشخصه‌های اصلی این استایل است.

 

استایل گوتیک (Gothic Style)

 

استایل گوتیک

 

یکی دیگر از انواع استایل زنانه استایل گوتیک است که بیشتر در جوامع غربی دیده می‌شود. این استایل ریشه در فرهنگ عزاداری دوره ویکتوریایی داشته و به همین دلیل رنگ مشکی رنگ غالب آن است. در این استایل معمولاً لباس‌ها، لاک ناخن، رنگ مو و رژ‌ها تیره‌رنگ و مشکی هستند. لباس‌ها در استایل گوتیک از جنس چرم، مخمل و گیپور بوده و اکسسوری‌ها نیز مشکی رنگ و یا نقره‌ای هستند.

 

جمع‌بندی

ازآنجایی که شناخت سبک و استایل‌های مختلف کمک زیادی به انتخاب لباس و خوش‌پوشی می‌کند در این مقاله سعی کردیم شما را با انواع استایل زنانه که در صنعت مد و فشن وجود دارند آشنا کنیم. هر استایل تاریخچه و ویژگی‌ مخصوص به خود داشته که شما می‌توانید بسته به موقعیت، سلیقه و روحیات خود استایل مورد نظر خود را داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *